Χριστουγεννιάτικη δράση των μαθητών/τριων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ραφήνας

Με πρωτοβουλία του 15μελούς του Eσπερινού ΕΠΑΛ Ραφήνας διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε μία Χριστουγεννιάτικη δράση, με την συμμετοχή όλης της μαθητικής κοινότητας, για την ενίσχυση αλλά και την χαρά των παιδιών του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου Νέας Μάκρης
 
Στην επικοινωνία που είχε η πρόεδρος του 15μελούς Λιαποπούλου Ειρήνη με την διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού Ξιθάλη Βασιλική ενημερωθήκαμε για τις ελλείψεις και ανάγκες σε χριστουγεννιάτικα είδη κι όχι μόνο.
 
Στη συνέχεια οι μαθητές του σχολείου μας συγκέντρωσαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιδικά βιβλια και χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες αυτές με σκοπό να δώσουν χαρά στα μικρά παιδιά και να κάνουν τις μέρες των Χριστουγέννων ακόμα πιο όμορφες. 
 
Τα στολίδια και τα βιβλια παραδόθηκαν από εκπροσώπους του 15μελους και στην συνέχεια στολίστηκαν στους χώρους του σχολείου μοιράζοντας χαμόγελα στους μικρούς μαθητές.
 
Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου Νέας Μάκρης Ξιθάλη Βασιλική για την καλή μας συνεργασία.